Vad kan vi göra för dig?

Purpose PR & Kommunikation är en syftesdriven kommunikationsbyrå med stor passion och engagemang för hållbarhet. Purpose PR & Kommunikation grundades med utgångspunkt i FN:s globala hållbarhetsmål och har för avsikt att med hjälp av kommunikation göra gott och avhjälpa ett samhällsproblem.

Purpose PR & Kommunikation är en plug-in byrå som hjälper små och medelstora företag, start ups, organisationer, ideella föreningar och stiftelser med deras kommunikativa utmaningar. Fokus ligger på PR, hållbarhetskommunikation, sociala medier, CSR samt projektledning. 

Vill du ha hjälp med hur ditt företag ska kommunicera ert hållbarhetsarbete på ett trovärdigt sätt, hur ni ska undvika greenwash, formulera en hållbarhetsstrategi, skapa en hållbar arbetsplats, effektivisera ert CSR-arbete, författa en strategisk kommunikationsplan, skriva texter till nyhetsbrev eller helt enkelt traditionell pressbearbetning?

Kontakta oss gärna, inget uppdrag är för litet. 

Vi håller också utbildningar och föreläsningar i hållbar utveckling, hållbarhetskommunikation, greenwash samt medietränar talespersoner. 

Kom igång med hållbarhetsarbetet

Har din organisation många idéer och tankar kring hållbarhet, kanske arbetar ni med flera projekt redan, men ni saknar en strategi? Purpose PR & Kommunikation hjälper till att sätta strategin och tillsammans skapar vi en plan för hur ni ska implementera strategin samt hur ni ska kommunicera den internt och externt. Vill ni skapa en klimatsmart arbetsplats. Vi kan hjälpa till att göra en översyn av era inköp, leverantörer, resor, avfallshantering och få medarbetarna med på resan.

Effektivisera ert CSR-arbete

Behöver ni hjälp med att effektivisera ert CSR-arbete? Ni gör kanske redan mycket kring hållbarhet idag men behöver hjälp med att lägga en strategi? Kanske behöver ni en projektledare som stöttar eller leder ett specifikt projekt. Vi hjälper er med både strategisk planering, implementering och genomförande.

Söker ni en föreläsare inom hållbarhet?

Planerar ni en kick off, en konferens eller en inspirationsfrukost/lunch. Purpose PR & Kommunikations grundare Helen Iwefors har arbetat som CSR-ansvarig i 13 år och föreläser om hållbar utveckling. Vilka är de stora trenderna inom hållbarhet just nu? Vad är innebär hållbar utveckling? Hur undviker man Greenwash resp Greenhush? Vilka varumärken har lyckats med sin kommunikation och hur når man fram med sitt budskap till kunderna. Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi en föreläsning som passar just er.

Föreläsning i hållbarhet på webbyrån Sphinxly

Hur kommer man igång med hållbarhetsarbetet. Vad ska man börja med. Ett sätt kan vara att kick-starta med en inspirerande föreläsning som får er att tänka i nya banor och ger konkreta tips och råd på hur ni sätter igång. Här är ett exempel på en hållbarhetsföreläsning hos webbyrån Sphinxly.

Sphinxly

Föreläsning om Greenwash - detta är fallgroparna du ska undvika!

Alla talar om hållbarhet. Aldrig har vi sett ett så stort fokus på hållbarhetskommunikation och i takt med att kunskapen höjs ökar omvärldens förväntningar på företagen. Hur kommunicerar man sitt hållbarhetsarbete på ett trovärdigt sätt, vilka är fallgroparna man bör undvika och vad är greenwash? Detta och mycket mer lär du dig i vår föreläsning i hållbarhetskommunikation. Vi skräddarsyr efter ert specifika behov.

Purposebloggen - såhär skapar du trovärdig kommunikation

Kundreferenser

"Helen har hjälpt Barnfonden i vårt arbete de senaste åren och det har alltid varit en stor glädje att jobba med henne. Hon visar på ett engagemang som går bortom uppdraget och det märks så tydligt att hon brinner för det hon gör. Helen har en positiv attityd, en idérikedom och bra erfarenhet som hon plockat fram för att göra det bästa för Barnfonden. Vi har inte bara fått hjälp av henne i genomförandet utan även tips som har stärkt upp vår personal för att nå ut bättre i vår kommunikation".

Martina Hibell, generalsekreterare Barnfonden


"Helen är väldigt viktig för vår organisation då hennes arbete grundar sig på hög kompetens, lång erfarenhet, stort intresse och mycket passion. Hon föreslår det som vi tänker redan innan vi har uttalat det vilket gör vårt samarbete enkelt, lärorikt och utvecklande för oss. Vi kan oavkortat rekommendera Helen".

Sofia Stahl, grundare och VD VarUnik

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!